top of page
Sprint_Redovisning-JPEG_Symbol-Original.jpg
kontakt mh_edited.jpg

Om oss

Vi är en redovisningsbyrå i med fysiskt kontor i Trollhättan  som erbjuder tjänster så som bokföring, bokslut, årsredovisning, skattedeklarationer och inkomstdeklarationer åt företag och dess delägare.

Vi lägger upp arbetet med redovisningen utifrån varje företags behov och önskemål, och våra ekonomisystem gör det är möjligt för våra kunder att ha sin redovisning digitaliserad.

Systemet vi arbetar med är Fortnox , och vi har även erfarenhet av att arbeta med Visma e-ekonomi, Visma administration och Pyramid.

Med den digitaliserade hanteringen av bokföringsmaterialet har vi möjlighet att utföra uppdrag över hela Sverige.

Kontakta oss gärna för ett möte där vi kan gå igenom ert företags behov och era önskemål kring redovisningen.

Välkommen!

Vi är verksamma i bland annatTrollhättan, Vänersborg och Göteborg och Alingsås. Många av våra uppdrag utförs på plats i våra kontor, men vi har också uppdrag inom redovisning och lönehantering där vi sitter ute hos våra kunder.

 

Vi vet att alla  branscher är unika! Ett par av de branscherna vi arbetar med idag är fastigheter, sjukvård, konsulter med uppdrag i Norge, projektledning, programutveckling, detaljhandel och restaurang. 

 

Vi arbetar med enskilda firmor, handelsbolag och aktiebolag. 

 

Vill ni samarbeta med oss? 

 

Vi på Sprint Redovisning gillar kontakter och ser stora fördelar att samarbeta med andra verksamma inom branschen

.Det finns mycket vi kan göra tillsammans, oavsett om du är redovisningskonsult, redovisningsassistent, revisor, lönekonsult, säljare, skattekonsult m.m.

 

Hör av dig om du är intresserad av ett samarbete!

Bättre redovisning med Sprint Redovisning!

Fästpunkt 1
bottom of page